Denne vegetar/vegan-guiden for Visit Oslo er en av flere småjobber jeg har gjort. Formålet med guiden er å hjelpe vegetarianere og veganere som er turister i Oslo med å lettere finne frem til restauranter, barer, caféer og butikker med tilbud for vegetarianere og veganere.

Guiden er laget i papir slik at turistene ikke er avhengige av internett og roaming-kostnader for å bruke. Den skal deles ut i turistinformasjonen i Oslo til interesserte turister. Pikselhode står for konseptutvikling, tekst, foto, illustrasjon og design.

Guiden er delt opp i kategoriene Restauranter, Caféer/Barer og Butikker.

I guiden får man en kort oversikt over for eksempel restauranter. For å kunne finne ut mer, er adressen, adkomst med offentlig transport, hjemmeside og en kort beskrivelse av for eksempel restauranten inkludert. Sidene er også krydret med bilder av matbilder, bilder av Oslo samt noen bilder fra restaurantene. Bilder av restaurantene er lagt i en sirkel for å speile Visit Oslos corporate design. Også fontene er de offisielle Visit Oslo-fontene.

Matbildene er tatt med mobilkamera for å gi det hele en uhøytidelig og urban stil. Dette skal gi assosiasjoner til Instagram-estetiken.

Illustrasjonene er laget digitalt, og ser "uperfekte" og utklippet ut for å gi guiden et uhøytidelig og ungt uttrykk.